Perhetuki Jaakkola

Jokainen meistä voi tarvita jossain vaiheessa ulkopuolista tukea, omien ajatusten selkeyttämistä tai elämäntilanteen selvittelyä. Kyse voi olla omasta tai läheisen sairaudesta, äkillisestä elämän muutoksesta tai elämän hallinnan horjumisesta. Mikäli elämäntilanteesi tuntuu itsestäsi raskaalta ja tarvitset välineitä päästääksesi eteenpäin, on se riittävä syy ottaa yhteyttä.

Kun omat keinot eivät riitä, on ulkopuolinen ammatillinen apu tarpeen. Terapeutti on puolueeton ja hänellä on vaitiolovelvollisuus. Turvallinen ilmapiiri asiakkaan ja terapeutin välillä on ehdoton, että asiakas pääsee puhumaan tunteistaan ja tarpeistaan. Joissain tilanteissa jo 2-5 tapaamista ovat riittäviä.

Vastaanottoni sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Hausjärvellä, Hikiän junaseisakkeelta on matkaa 4 km. Keskustelu on tärkeä elementti terapiassa, mutta työskentely ei ole välttämättä sidottu sisätiloihin. Keskustelun lisäksi vaihtoehtoina ovat toiminnallisuus esim. hevosen kanssa toimiminen tai vaeltelu metsäpoluilla.Pihapiirissä asustava lempeä suomenhevonen Nelli ja veikeä miniponi Roosa tuovat uusia näkökulmia perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen ja heidän kanssaan voi pohtia itsetunto- ja minäkuvaan liittyviä haasteita. Molemmat ovat aidon kiinnostuneita ihmisistä ja antavat välitöntä palautetta ihmisen toiminnasta. Vanhassa pihapiirissä voi nauttia maaseudun rauhasta ja asiakas voi halutessaan osallistua puutarhan hoitoon.

Tapaamiset voivat olla myös asiakkaan kotona sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Yhdessä asiakkaan kanssa sovitaan hänelle soveltuvasta työskentelymuodosta ja työskentelyn pituudesta

http://www.perhetuki.fi/tietosuojaseloste/